علی صادقی، معاون حمایتهای اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران گفت: براساس دستورالعملهای مصوب، یکی از برنامهها و وظایف سازمان خدمات اجتماعی شناسایی و جذب متکدیان شهر تهران است که این امر به طور روزانه در سه شیفت انجام میشود.
به گزارش شهرنوشت، علی صادقی گفت: روزانه حدود 50 متکدی از سوی شهرداری تهران جذب و به مراکز نگهداری تحویل داده میشوند. با توجه به افزایش تعداد افرادی که از عواطف مردم سوءاستفاده میکنند و در این قالب شغلی برای خود تعریف کردهاند، مجموعه دستگاههای مسئول تصمیم گرفتند تا با راه اندازی ساختمان جدید مجتمع فوریتهای خدمات اجتماعی در منطقه 9، طرح ساماندهی متکدیان پایتخت را به طور ویژه اجرا کند.
به گفته معاون حمایتهای اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران، در ساختمان مذکور نمایندگانی از سازمان بهزیستی، پلیس آگاهی، پلیس مبارزه با موادمخدر، وزارت بهداشت و سایر دستگاه های متولی آسیب های اجتماعی ذیل مدیریت و راهبری فرماندار تهران و مدیریت مستقیم شهرداری تهران کار خود را شروع میکنند.
صادقی همچنین با اشاره به تفاوت های این دوره از اجرای طرح با دورههای قبل گفت: در این دوره شاهد همکاری مستقیم تمام دستگاه ها و نهادها در اجرای طرح و آموزش ویژه به نیروهای روانشناس و مددکاری مستقر در خودروهای گشت هستیم و امیدواریم با چنین اقدامهایی از ایرادهای طرح های گذشته کاسته شود.
او با تاکید بر آموزش ویژه 60 نیروی شهرداری برای اجرای طرح ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی با محوریت متکدیان پایتخت عنوان کرد: شهرداری تهران برای اجرای بهتر طرح و کاهش مشکلات، تلاش کرد طی ماه های گذشته ناوگان گشت های خدمات اجتماعی را نوسازی کند و با خودروهای مناسب امکان انتقال آسیبدیدگان اجتماعی را فراهم سازد.
صادقی با اشاره به سایر خدماتی که از سوی شهرداری برای اجرای طرح ارائه می شود، تصریح کرد: قرار است طرح در سه شیفت اجرا شود و در هر شیفت شهرداری 15 خودرو به همراه مددکار و مامور یگان حفاظت را به اجرای طرح ساماندهی متکدیان اختصاص میدهد.
معاون حمایتهای اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: پس از جذب آسیبدیدگان اجتماعی و انتقال افراد به ساختمان مجتمع فوریت های خدمات اجتماعی، مسئولیت رسیدگی به آسیبدیدگان که محوریت آنها را متکدیان تشکیل میدهند، با توجه به شرایط مشخص میشود؛ به طور مثال، فردی که بیمار یا معلول باشد به بهزیستی و وزارت بهداشت ارجاع داده میشود و متکدیان حرفهای که بیماری خاصی نداشته باشند به سامانسراهای شهرداری منتقل میشوند.
نظر شما